Candy Kisses Natural Lip Balms in French Vanilla Kiss, Sensual Strawberry & Watermelon

Aangezien ik al 3 Natural Lip Balms heb van Candy Kisses, vond ik het wel eens tijd voor een review met swatches! Ikzelf heb ze in French Vanilla Kiss, Sensual Strawberry en Watermelon. Stuk voor stuk hele leuke tinnetjes met lipbalsem erin. Alleen daarvoor zal ik er al één aanschaffen!


French Vanilla Kiss

Laten we beginnen met mijn favoriet: French Vanilla Kiss! Deze smaakt/ruikt heel erg  lekker naar vanille. Geen chemisch smaakje, puur vanille smaak! Love it. Verder is de substantie een beetje stroef, maar hij smeert wel fijn. Op je lippen is hij niet zo shiny, dus handig als je geen glossy lips hoeft. Zeker een aanrader!


Sensual Strawberry

Deze lipbalm smaakt lekker zoet, of het nou echt naar aardbeien smaakt.. nee, dat vind ik niet zo. Maar toch wel een lekker smaakje! De substantie van deze lipbalm is wel totaal anders dan French Vanilla Kiss. Het is meer gloss achtig, wat ik zelf niet handig vind aangezien je deze lipbalm toch wel snel aanbrengt met je vingers. Bij deze pak ik dus zelf liever een kwastje. Verder is ‘ie wel heel erg mooi, hij geeft een mooie glans en ook een roodroze gloed.Watermelon

En last but not least.. Watermelon! Ik hou zelf eigenlijk niet zo van watermeloen en aangezien hij daar ook echt naar smaakt is het dus niet echt een goeie voor mij. Maar voor watermeloenlovers: zeker een aanrader! Hij smaakt er echt naar. Verder heeft ook deze zo’n gloss substantie, wel mooi maar niet zo praktisch. Ook Watermelon geeft een subtiele rode gloed.


Al met al vind ik het echt aanraders! Vooral French Vanilla Kiss is mijn favoriet, aangezien het een fijne substantie is om even met de vingers aan te brengen en de smaak echt heel erg lekker is. Verder vind ik de andere twee ook goed, maar alleen niet zo praktisch qua aanbrengen. Verder vind ik het ook heel goed dat alle smaakjes ook puur zijn, dus geen chemische nasmaak of zoiets. De lip balms kosten €2,99 en zijn te koop bij De Tuinen.