EOTD – Clinique nude

Zoals beloofd een ooglook met de Clinique oogschaduw! Ik heb bij deze look de Clinique eyeliner niet gebruikt, omdat ik eigenlijk al genoeg had aan de oogschaduw (hier lees je zometeen wat meer over!). Het is een mooie simpele nude look geworden, zoals ik eigenlijk al had voorspeld aangezien de kleurtjes die erin zitten.

Wat ik heb gedaan is heel simpel! Ik heb eerst de lichte kleur aangebracht op het gehele ooglid behalve de buitenste ooghoek. Daar heb ik de donkere kleur aangebracht een vervaagd in de crease en met de lichte kleur. Dan breng je nog een klein beetje van de lichte kleur aan op het middelste gedeelte van je oog, zodat het weer wat lichter wordt. Dan heb ik een schuin afgesneden eyeliner kwastje gebruikt en de donkerste kleur nat aangebracht als eyeliner. Ook heb ik deze kwast gebruikt om hem ook wat te laten doorlopen naar de onderste wimperrand. Die heb ik wel droog aangebracht. Toen heb ik wat mascara aangebracht en klaar is de ooglook!

Gebruikte producten

  • HEMA Eyeshadow Base
  • Clinique Colour Surge Eyeshadow in 402 Like Mink
  • Rimmel London Sexy Curves Mascara in Intense Black
  • HEMA Blending Brush
  • Essence Of Beauty Eyeshadow Brush
  • Fraulein 38 Angled Liner Brush

Wat vinden jullie van de look?