Eyes Lips Face review – Studio & Minerale lijn

Vandaag deel 2 van de E.L.F. review! Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat er nu dus 3 dagen achter elkaar reviews online staan, maar ik ben nogal druk met huiswerk en voor dit artikel heb ik al foto’s. Maar vanaf vandaag heb ik weer wat meer tijd, dus morgen weer een ander artikel online en ik ga proberen weer wat meer vooruit te plannen waardoor er meer verschillende artikels online zullen komen! ;)  In deze review ga ik twee producten reviewen, namelijk van de Studio lijn een blush in Blushing Rose en van de Minerale lijn een lipstick in Nicely Nude.

E.L.F. Blush in Blushing Rose

Laten we beginnen met de blush uit de Studio lijn, in de kleur Blushing Rose. De blush komt in een strakke, zwartmatte verpakking met een klein gedeelte waar je doorheen kan kijken. Ziet er chique uit en de opening is handig voor als je meerdere Studio blushes hebt! Verder is hij makkelijk open te maken en zit er ook een klein spiegeltje aan de binnenkant, handig voor on the go natuurlijk!


De kleur is warmroze met mooie gouden shimmer erin! Ik vind het echt een prachtkleurtje, aangezien ik niet zo van die ‘onnatuurlijke’ felle roze blushes hou, deze is dus perrrrrfect!

Dan de swatches! Ik heb bij de swatches links de blush wel een paar keer over elkaar heen aangebracht om de kleur zo goed mogelijk te laten zien, hij is dus iets minder gepigmenteerd. Rechts heb ik ‘m aangebracht met een angled blush brush! De pigmentatie is heel fijn om mee te werken, niet té gepigmenteerd maar zeker ook niet ondergepigmeteerd!


E.L.F. Lipstick in Nicely Nude

En het allerlaatste product dat ik mocht reviewen: de lipstick in de kleur Nicely Nude uit de Minerale collectie! Ook deze verpakking is matzwart (met uitzondering van de onder-/bovenkant) en lekker strak. Verder is hij eigenlijk niet bijzonder. Het draaisysteem werkt gewoon prima, dus dat is helemaal goed!

Zoals ik al zei in het filmpje is dit de perfecte bijna-mijn-lip-kleur-maar-dan-mooier lipstick! Hij heeft een mooie roze tint en is iets anders dan mijn lipkleur. Verder heeft hij een mooie gouden shimmer. De substantie is lekker creamy en brengt fijn aan!

Een fijne lipstick dus! Zeker een lipstick die ik ook gewoon naar school op kan doen zonder dat iedereen denkt dat ik een lipstick op heb. Daar was ik nog naar opzoek, dus eindelijk gevonden!En dat waren alweer alle producten van E.L.F.! Beide producten in deze review vind ik aanraders, het zijn gewoon supermooie kleuren en werken fijn! De producten zijn iets duurder dan de meeste producten (die dus 1€ zijn), maar dat valt ook wel te merken aan de mooie verpakkingen en de goede producten. De blush kost €3,50 en de lipstick kost 5€, valt opzich nog mee toch? De producten zijn te koop bij de Nederlandse webshop Eyes Lips Face.