HEMA Jip & Janneke Bronzer in 01

Toen ik een hele tijd terug in de HEMA liep, zag ik deze collectie al liggen. Ik dacht dat het kindermake-up was, al zag het er best leuk uit! Vandaar dat ik dan ook eventjes de reviews heb afgewacht en omdat die zo positief waren heb ik besloten ‘m ook maar aan te schaffen. Ik heb hem in de kleur 01, de lichtste kleur en volgens mij ook de enige. De bronzer komt in een supercute verpakking met een katje van Jip & Janneke en de tekst “Make every day a happy day”, ontzettend mooie spreuk! Verder is ‘ie rond, matzwart en in het midden heb je doorzichtig plastic.
De bronzer is best licht, maar dat maakt ‘m perfect voor meiden met een wat lichte huid (just like me!). Hij bevat een beetje shimmer, maar zeker niet veel! Met deze bronzer gaan contouren zou ik niet doen, want je ziet toch wel wat shimmer als er zonlicht op je gezicht schijnt. Voor op je wangen is hij zeker geschikt en geeft hij een mooie glow. De pigmentatie van deze bronzer is niet echt MAC-gerelateerd, maar ik vind dat juist wel fijn. Je kunt met deze bronzer dan namelijk niet snel de mist in gaan. Verder is hij ook niet oranje, wat je vaak ziet bij goedkopere bronzers.

Hierboven zie je ‘m op mn wang. Heel duidelijk zie je het niet, maar ik zie zelf wel dat ik ietsjes meer ‘getint’ ben.

Al met al een hele fijne bronzer! Als je een wat lichtere huid hebt en nog opzoek bent: koop deze! Hij is zeker het proberen waard en ook is hij niet erg duur: €4,50 betaal je voor deze bronzer. Let op: de Jip & Janneke collectie is een Limited Edition lijn, dus als je ‘m wil hebben moet je er aardig snel bij zijn!