Maybelline Lash Stiletto Mascara in Brownish Black

Een paar maanden geleden schreef ik al een artikel over de webshop Let’s Make Up en laatst kreeg ik ineens een mailtje van Corina (de eigenaresse van deze webshop) of ik misschien iets wilde testen uit haar shop. Natuurlijk wil ik dat en dus stuurde ze mij deze mascara op: de Maybelline Lash Stiletto mascara in de kleur Brownish Black. In dit artikel dus mijn mening over deze mascara!


Laten we beginnen met de verpakking: hij is rechthoekig en loopt van wat smaller naar steeds wat dikker. Verder een hele strakke, chique verpakking met zilveren letters erop. Eigenlijk is het ook een hele basic verpakking, maar daar hou ik juist van!


De mascara heeft een lang, dun borsteltje met haartjes. Het is dus geen rubber kammetje. Omdat hij aan de wat langere kant is moet je wel goed opletten dat je niet tegen je neus aan gaat zitten. Verder is het een fijn borsteltje die je wimpers goed scheidt en langer doet lijken. Voor echte volume werkt hij helaas wat minder, dus als je daar echt naar opzoek bent kun je deze beter laten liggen.


Hierboven zie je het resultaat: mooie lange wimpers en goed gescheiden! De kleur heet dus ‘Brownish Black’, dus ik verwachtte een bruine mascara. Maar toen ik het borsteltje bekeek en de mascara opdeed zag ik eigenlijk geen bruin. Hij is niet zwartzwart, maar zeker niet bruin, dus meer lichtzwart. Dus een aanrader voor de dames die niet zo houden van hele zwarte wimpers, maar geen bruine mascara willen.


Een prima mascara dus: hij geeft een mooie lengte aan je wimpers en scheidt ze goed! Maar ben je opzoek naar echte volume, dan kan je deze beter niet kopen. De mascara kost bij Let’s Make Up €7,95 en de normale winkelprijs is €13,49, een stuk goedkoper dus! En nee, hij is niet tweede hands, over datum of al gebruikt, want hij komt netjes in een dichte verpakking. De mascara is ook verkrijgbaar in de kleuren Very Black en Soft Black.