Advertorial: Styling tips met L’Oréal Paris beauty expert Hildo

Photobucket

L’Oréal Paris introduceert een vernieuwde Studio Line Silk & Gloss serie! Deze lijn zorgt door de micro-zijdevezels voor zijdezacht en glanzend haar en bestaat uit 9 stylingsproducten. Voor iedereen is er wel een speciaal stylingsproduct ontwikkeld. Wil je graag een coupe met volume? Of geef je toch de voorkeur aan stijl haar? Het kan allemaal.

Photobucket

Om je een handje te helpen bij het stylen van je haar heeft L’Oréal een eigen Youtube channel. Er staan al een aantal filmpjes op met tips om met behulp van de producten van L’Oréal een bepaalde coupe te creëren. In de filmpjes zie je Hildo, L’Oréal’s beauty expert, die alles duidelijk uitlegt. De filmpjes zijn gewoon in het Nederlands, wel zo handig! Ook kun je op deze Youtube channel terecht met al je vragen. Over stylingsproducent voor jouw haar, maar ook over andere L’Oréal producten, zoals de L’Oréal make-up producten.

Hieronder zie je 3 filmpjes met verschillende stylingstips! Kies uit wat jij graag wilt creeëren en bekijk het filmpje zou ik zeggen!

1. Styling tips om aan je lange haar lekker veel volume te geven2. Styling tips om je halflange haar lekker pittig eruit te laten zien3. Styling tips om je halflange haar mooi krullend te makenVeel plezier met kijken! Vind je deze filmpjes leuk om te bekijken en wil je graag op de hoogte blijven van dit soort filmpjes? Aboneer je dan op L’Oréals kanaal (bovenin de gele button).