Maybelline Super Stay 24H Color in Wild Berry

Photobucket

De laatste tijd komen veel merken met zogenaamde 24-uur houdende producten. Foundations, maar natuurlijk ook lipsticks! Maybelline bracht onlangs deze Super Stay 24H Color Lipstick op de markt: een lipstick die 24 uur zou moeten blijven zitten. Aan de lipstick zitten twee kanten: een (vloeibare) lipstick en een lipbalsem. Benieuwd of hij echt 24 uur blijft zitten en mijn verdere mening? Lees snel verder!


Photobucket

Photobucket

De verpakking van deze lipstick vind ik clean, maar toch mooi! De zilveren en rode letters op de verpakking maken het wat specialer. Zoals ik al zei bestaat deze lipstick uit twee kanten: een lipstick en een lipbalsem. De lipstick komt in een vloeibare vorm en er zit een speciale applicator bij. De applicator is een beetje puntig met een vlakke onderkant. Het is even wennen, maar uiteindelijk werkt hij wel heel precies wat heel fijn is bij deze lipstick. De lipbalsem is gewoon doorzichtig en komt omhoog door eraan te draaien.

Het aanbrengen van de lipstick moet heel precies gebeuren. Foutjes zijn namelijk heel moeilijk weg te halen omdat de lipstick enorm snel droogt! Na een minuutje is het echt droogdroog, wat niet fijn aanvoelt. Vandaar de lipbalsem! Deze breng je aan nadat de lipstick is gedroogd. Deze lipbalsem zorgt ervoor dat je lippen weer lekker aanvoelen en mooi glanzen. Wat me opviel is dat de lipstick echt zit als een huis. Hij laat niks achter op de lipbalsem of op een glas na het drinken. Ook kreeg ik de swatches er alleen maar af met héél goed boenen. Uiteindelijk was het er een beetje af, maar je zag nog een soort “vlek” zitten. Alsof het echt in je huid trekt.

Photobucket

De kleur van de lipstick is paars en ik ben daar simpelweg geen fan van. De kleur staat me opzich wel, maar ik ben meer van de nude en roze kleurtjes. Wat ik fijn vind aan deze lipstick is dat je zelf een beetje kunt sturen hoe intens je de kleur wil. Je kunt de applicator namelijk heel goed afsmeren om een wat lichter effect creëren.

Of de lipstick echt 24 uur blijft zitten? Nee. Een schooldagje overleeft hij wel, maar een hele dag niet. Toch vind ik het resultaat van deze lipstick écht heel goed. Vooral omdat je ziet dat hij echt niet afgeeft!

Pluspunten

  • Brengt precies aan dankzij de puntige applicator
  • De lipstick droogt snel op
  • De lipbalsem zorgt ervoor dat hij fijn aanvoelt op je lippen en mooi glanst
  • De lipstick geeft niet af
  • De lipstick bevat veel kleur
  • Je kunt zelf een beetje sturen hoe intens je de kleur wilt
  • Hij blijft goed zitten

Minpunten

  • Foutjes zijn moeilijk weg te halen
  • Hij blijft geen 24 uur zitten, wat Maybelline belooft

Wat mij betreft dus een toplipstick, maar ik zou hem in een ander kleurtje aanschaffen! Mocht je nog opzoek zijn naar een lipstick die goed blijft zitten, goed gepigmenteerd is en niet afgeeft is dit zeker een aanrader. De lipstick kost €13,99. Geen budget prijsje, maar er zit natuurlijk ook een lipbalsem bijgeleverd :)