Collective shoplog & more – maart

Photobucket

Ik heb gister en eergister een aantal leuke aankoopjes gedaan en die wil ik vandaag even laten zien! Opzich geen mega shoplog, maar gewoon een bescheiden shoplogje! Ook heb ik nog een cadeautje gekregen voor mijn verjaardag die ik ook nog eventjes laat zien. Benieuwd naar mijn aankoopjes? Lees snel verder!


Photobucket

Alsof ik nog niet genoeg nagellak heb, heb ik 3 nieuwe lakjes gekocht! Links zie je een MNY lakje in de kleur 265. Deze is van de nieuwe limited edition collectie Material Girl. Het lijkt een simpel donkerrood lakje, maar hij heeft heel veel kleine glittertjes met een soort regenboog effect. Heel gaaf! Deze kostte €2,49.

Middenin een lakje van NYC. Mocht je in de buurt van Apeldoorn wonen én nog opzoek zijn naar NYC: ze hebben het in de Kruidvat in Apeldoorn! Ik moet eerlijk toegeven dat ik NYC erg vond tegenvallen. De mosaic blush vond ik nog wel mooi, maar €5,- vind ik toch best veel geld. Verder vielen de lipstains en de duo oogschaduws me nog op, maar helaas waren de mooiste kleurtjes allemaal al weg. Voor de rest vond ik het dus een beetje tegenvallen. Wel heb ik dit lakje meegenomen, omdat ik toch wat wilde testen en ik het ook een mooi kleurtje vind! Dit is NYC Quick Dry Nailpolish in 244 Downtown. Deze kostte €2,29.

Dan nog een Maybelline Forever Strong nagellakje in 135 Nude Rose. Toen ik van dit lakje swatches zag was ik verkocht! Een ontzettend mooi, lief en nude kleurtje. Dit wordt zeker één van mijn favorieten! Deze kost €8,99, best duur, maar gelukkig had ik 25% korting bij de DA.

Photobucket

Na een lange zoektocht heb ik weer een nieuwe spijkerbroek gevonden! Ik heb met veel spijkerbroeken in mijn handen gestaan gister, maar dit is hem geworden! Hij kostte €70,- bij de Jeans Centre. Het is trouwens gewoon een skinny model en hij is donkerblauw. Gewoon een fijne!

Photobucket

Dan had ik nog een bestelling geplaatst bij byBeautygloss! Ik ben namelijk heel benieuwd naar deze crème: de Embryollise Lait-Crème Concentré. Ik heb er veel goede dingen over gehoord en na een kleine zoektocht kwam ik erachter dat hij bij Mascha’s webshop echt het goedkoopste was. Hihi, koopjesjager dat ik ben! Deze crème kostte €20,94 inclusief verzendkosten en hij kwam één week en één dag na bestellen aan. Opzich niet snel, maar deze webshop beweerd het ook niet sneller te leveren dus ik was er al op voorbereid!


Photobucket

Als laatste nog een cadeautje voor mijn verjaardag van mijn lieve tante’s. Het boek Style van Lauren Conrad. Deze stond al een tijdje op mijn wishlist maar het was echt zo’n ‘vergeten wish’. Toch kwam ik er opeens weer op en had ik het dus voor mijn verjaardag gevraagd! Hier ben ik echt heel blij mee, het is echt een ontzettend mooi boek!

Mochten jullie nog ergens reviews of swatches van zien: laat het me weten in de reacties! Over de Embryolisse crème wil ik zeker eens schrijven als ik hem een tijdje heb gebruikt en ook denk ik dat ik wel een artikeltje wil wijden aan het boek van Lauren Conrad.