Het handigheidje genaamd badspons

Photobucket

Je kent het wel: van die o zo originele douchesetjes met daarbij de welbekende badspons. Vroeger verafschuwde ik dat ding. Waar heb je zoiets in hemelsnaam voor nodig? Misschien leuk om ergens aan te hangen, voor de sier, maar meer niet. Jep, that was I thinking! Tot een tijdje geleden.. Nu gebruik ik hem namelijk elke wasbeurt. Of nouja, bijna elke dan.


Je zal wel denken: what happend? Ik heb de badspons leren kennen! Ben je net als ik een schuimliefhebber en tegelijkertijd een budgetbabe? Dan ga je deze spons vast waarderen! Je kan deze spons namelijk gebruiken als een soort washandje. Je doet dus een klein beetje douchegel of andere zeep erin (lees: een ieniemienie klein beetje!), wat water erbij en lekker erin knijpen. Wat er ontstaat? Enorm veel schuim genoeg voor je hele lichaam! Hierdoor heb je lekker veel schuim én bespaar je ook douchegel omdat je dus maar zo’n klein beetje nodig hebt. Daarnaast zijn deze sponzen ook een beetje ruw waardoor hij je lichaam gelijk een beetje scrubt! Weg met de dode huidcellen dus.

Photobucket

Handig aan deze spons is ook dat hij goed verkrijgbaar is! In elke drogisterij kan je er sowieso wel eentje vinden en meestal zijn ze ook niet zo duur. Denk er wel om dat je deze spons niet eeuwig in je douche (of bad?) laat hangen en hem regelmatig vervangt voor een nieuwe, schone badspons! Ik heb ook ergens gelezen dat je een keertje zou kunnen wassen, misschien valt dat uit te proberen voordat je hem de prullenbak in mikt?

Waar ik zo benieuwd naar ben: had jij dit vroeger ook? Wat vind jij van de badspons? Laat het me weten in de reacties!