Lovin’ my new necklace (& top!)

Photobucket

Misschien herinner je je nog wel dat ik een poos terug een H&M bestelling deed. Ik bestelde ik een bikini en een ketting. Helaas was de bikini zoals verwacht weer eens te klein en die stuurde ik dan ook weer terug. Ook de ketting ging terug, want die was helaas kapot aangekomen. Na een paar weekjes wachten lag dan eindelijk mijn ketting op de mat, helemaal heel and I love it!

Op de foto zie je ook de donkerblauwe top van de H&M die ik laatst liet zien in een shoplog! Ik vind hem echt heel cute, hij zit ook goed. Daar ben ik dus ook heel blij mee!

Photobucket

De ketting vind ik echt een blikvanger. Hij maakt je outfit af en past eigenlijk ook wel bijna overal bij. Misschien komt het ook wel doordat ik altijd wat zachtere tinten draag qua kleding. Zoals je kunt zien heeft de ketting wel heel veel ‘schakeltjes’ overal tussen, daar was hij dus ook kapot gegaan. Nu maar hopen dat hij wel heel blijft!

Wat vind jij van deze ketting?