Nailstuff I love

Photobucket

Iedereen die ook maar een beetje into nagellak is weet dat er naast een kleurtje op je nagels meer bij komt kijken! Om je nagels mooi, sterk en lang te houden moet er dan ook meer aan te pas komen! Vandaag laat ik jullie mijn nailstuff zien waar ik bijna niet zonder kan. Of nouja, die ik gewoon heel fijn vind in gebruik.


PhotobucketAlles bij elkaar

Photobucket

Ik ben groot Trind fan en gebruiker dus die kan zeker niet in het rijtje ontbreken! Helemaal links zie je de Trind Nail Repair. Deze doorzichtige lak zorgt ervoor dat mijn nagels een stuk steviger worden en daardoor ook langer worden dan wanneer ik dit product niet gebruik. Ik gebruik deze vaak als basecoat of gewoon als ik geen kleurtje op heb.

In het midden ligt de Trind Cuticle Balsam, want je nagelriemen zijn ook heel belangrijk voor een mooie nagel-opslag. Dit is een goedje die je dus op je nagelriemen smeert. Hij ruikt heerlijk naar rozen en trekt lekker in. Ik heb echt het gevoel dat mijn nagelriemen zo’n kuurtje wel nodig hebben!

Dan helemaal rechts, de Trind Nail Balsam. Deze lijkt heel erg op de Cuticle Balsam (dezelfde substantie en geur), maar is bedoeld om je nagels mee in te smeren. Hierdoor houd je je vocht in je nagels goed op peil en voorkom je broze nagels of dat je nagels gaan scheuren. Ook een heel fijn product die snel door mijn nagels wordt opgenomen!

Je kunt hier (klik!) een artikeltje vinden waarin ik alle drie de producten uitgebreid behandel!

Photobucket

Om mijn nagellak lekker snel te laten drogen gebruik ik vaak de Essence Nail Art Express Dry Drops. Deze zijn lekker goedkoop, fijn in gebruik en doet mijn nagellak echt een stuk sneller drogen. Je hebt maar een paar druppeltjes nodig, dus het is ook aardig zuinig. Het enige nadeel wat ik kan noemen in de vettigheid.

Daarnaast ligt de KOH Calcium Nail Whitener. Deze gebruik ik ook als basecoat of als ik geen nagellak op heb. Naast dat hij mijn nagels sterk maakt maakt hij er gelijk een soort French Manicure van. Mijn nagelwit lijkt er een stuk witter door en het nagelbed wordt mooi roze. Ook droogt hij heel snel, handig!

Je kunt hier (klik!) mijn review lezen over de Essence Dry Drops en hier (klik!) mijn review over de KOH Calcium Whitener!

Photobucket

Dan heb ik sinds kort het bokkepootje uitgevonden! Hiermee schuif je je nagelriemen naar achteren waardoor je nagels gelijk een stuk langer lijken. Deze komt toevallig van de DA, maar je hebt ze geloof ik wel bij iedere drogist. Gewoon een handige tool!

Om alle haakjes van mijn nagels weg te halen of ze simpelweg korter te maken gebruik ik een vijl. Ik knip ze niet, ik vind dit eigenlijk gewoon een stuk fijner. Deze vijl komt van mijn moeders nagelstyliste en deze vind ik persoonlijk heel fijn. Hij is lekker stroef waardoor je nagel zo op de juiste lengte is.

Photobucket

Last but not least: hét middeltje om je nagellak te verwijderen. Nagellakremover! Ik ben zelf helemaal fan van deze van de Hema. Hierin zit geen aceton, waardoor het milder is voor je nagels. Verder ruikt hij in het begin wel echt als nagellakremover, maar als het een beetje is opgedroogd komt er ineens een heel lekker geurtje tevoorschijn!

Dat waren mijn favoriete tools wat betreft nagels! Wat vind jij onmisbare nagelproducten?