On my way – Ebay koopjes, Jewelmint & Miss Selfridge

Eens in de zoveel tijd moet het ervan komen: lekker bestellen! Op dit moment zijn er heel wat pakketjes die mijn kant opkomen en die ga ik natuurlijk even met jullie delen. De buit bestaat eigenlijk alleen maar uit fashionitems, dus geen make-upjes! Voor een groot deel zijn het euroknallers van Ebay, maar ik heb ook besteld bij de webshops Jewelmint en Miss Selfridge.

Photobucket

1. Ovale ring met een witte steen, verticalland €1,37 – Mooie, vrij simpele ring! Ik hou van de witte steen, heel cute.

2. Ovale ring met een pauwenprint, verticalland €1,09 – Love de pauwenprint, ben heel benieuwd hoe deze in het echt is!

3. Zilveren barokachtige oorbellen, gogo21shop €0,68 – De laatste tijd vind ik wat grotere oorbellen ook heel leuk, deze zijn echt supercheap en ik vind ze er leuk uitzien!

4.  Zilveren multilayer ketting met blaadjes, hkbuy* €2,05 – Deze kostte iets meer, maar alsnog niks eigenlijk voor een ketting. Ik ben al een tijdje mijn multilayer ketting van de H&M kwijt en dit vind ik een mooie vervanger!

5. Beige blouse met zakken, Miss Selfridge €44,14 – I know, niet heel goedkoop, maar ik vind hem heel leuk! Ik ben vooral benieuwd of hij past en zo niet gaat hij weer terug.

6. Mumbai armband, Jewelmint €10,42 – Wat ik vooral eerst wil zeggen: Jewelmint verzendt alleen naar Amerika, dus helaas kun je deze niet bestellen in Nederland of België. Ik kon hem (als alles goed gaat) bestellen via mijn stiefvaders werk, dus vandaar. Ik vind hem echt heeel tof!

Dat is er dus allemaal on my way! Mocht je nog ergens een artikel van willen zien of wat dan ook, laat het me weten! Enne, is er nog wat on your way?