Top 5 – Favoriete nagellakjes uit mijn stash

Voor vandaag heb ik even de hele “nagellak” tag doorzocht. In dit artikel ga ik namelijk mijn 5 favoriete nagellakjes aller tijden laten zien! Ik had eigenlijk verwacht dat het niet supermoeilijk zou zijn, maar toch wel dus.. Naast deze 5 kan ik er zo nog 3 noemen die ik echt ge-wel-dig vind, maarja. Ik heb voor dit artikel ook een beetje op variatie gelet aangezien ik zelf heel snel naar roze neig, haha!


Een vrij recent nagellakje: de Bambi On Ice nagellak van H&M. Apart kleurtje, maar wel heel mooi! Echt het perfecte minty kleurtje voor mij en ook nog eens heel goedkoop! Mocht je nog benieuwd zijn naar mijn review hiervan, die kun je hier lezen.


Deze valt viel volgens mij heel goed te raden: MAC Soirée! Deze vind ik ook prachtig, wanneer ik dit kleurtje opheb staar ik echt de hele dag naar mijn nagels. Ook hierover staat een review online. I love de nagellengte trouwens die ik hierboven heb, daar moet ik eventjes voor gaan sparen! ;)


Een prachtig roze kleurtje en gelijk een aandenken aan mijn vakantie in Gran Canaria. Deze tint vind ik echt heel mooi en dat kan ik ook wel zeggen over het potje! Hij komt van het merk Sinful Colors en heet Soul Mate. Een review over deze nagellak vind je hier!


Dan nog Mellow Yellow van Essence! Ik had eigenlijk nooit verwacht dat ik geel mooi zou gaan vinden op mijn nagels, maar deze doet het heel erg goed! En dat natuurlijk voor een fijn prijsje.. Meer lezen over deze nagellak kan trouwens hier.


Als laatste nog dit schitterende lakje van China Glaze, Strawberry Fields! Prachtige felroze kleur met de mooiste shimmer evah, haha! Ook bij dit lakje staar ik de hele dag naar mijn nagels, echt wauw. Ook hierover staat een review online!

Een aantal lakjes die ik ook super vind en ik toch nog even wil noemen zijn Chanel Morning Rose, Maybelline Nude Rose en Diamond Cosmetics Cameo! Allemaal rozige lakjes, maar eigenlijk ook favorieten! Wat is jouw favoriete nagellak?