I like: Above knuckle ring

Van de ‘above knuckle ring‘ had ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord, totdat Barbara (ThePersianBabe op YouTube) hem een keer liet zien in één van haar videos. En wow, I like it! Het is dus een ring (of meerdere ringen) die je boven je knokkel(s) draagt. Heel apart en je moet er maar van houden, maar ik ben er helemaal weg van. Natuurlijk heb ik voor jullie even een aantal inspirerende foto’s van dit fenomeen in een collage gezet om te laten zien wat ik bedoel..

Photobucket

Ik hou vooral van de manier waarop deze ringen op de bovenste 2 foto’s worden gedragen. De eerste is in combinatie met wat zilvere ringen op de normale manier en dan twee hele subtiele ringetjes boven de knokkel. De rechter heeft om 2 verschillende vingers één ringetje boven de knokkel. Ook heel subtiel en daardoor (naar mijn mening) heel mooi!

Mijn missie voor de komende tijd: één of meerdere ‘above knuckle ring’s vinden. En waar ik heel benieuwd naar ben: wat vind jij van deze trend?

Bronnen: #1, #2, #3, #4