Tip: witte foundation van Barry M.

Photobucket

Een probleem waar ik met mijn lichte huid vaak tegenaan loop is dat zelfs de lichtste kleur van een bepaalde foundationlijn te donker is. En dat terwijl die foundation mij wel heel erg fijn lijkt. Dit had ik met de Bourjois foundations en vandaar kwam ik op het idee om witte foundation te kopen om zo mijn kleur te mengen! Hierboven zie je al welke het is geworden, namelijk de Barry M. Foundation Creme.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

De foundation creme van Barry M. is namelijk naast huidskleuren ook in een witte kleur te koop (de kleur 1), handig dus om te mengen! De verpakking ziet er niet superdeluxe uit, maar hij kan ermee door. Verder is de substantie ook echt een wat dikkere creme, maar deze kun je prima mengen met een vloeibare foundation. In een tube zit 30ml wat heel normaal is voor een foundation, een foundation van Bourjois heeft namelijk dezelfde hoeveelheid. Genoeg gekletst, tijd voor de test..


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Op foto 1 zie je de witte foundation van Barry M. naast mijn Bourjois Flower Perfection foundation in 52 Vanilla en op de tweede foto heb ik ze met elkaar gemengd. Zoals je kunt zien is het echt een tintje lichter geworden! Op foto 3 kun je links het gemengde nog vergelijken met rechts hoe de foundation van Bourjois normaal van kleur is. Je kunt natuurlijk een beetje spelen met de hoeveelheden van beide foundations om zo de juiste kleur te creëren, dat is altijd een beetje oefenen.

Persoonlijk vind ik een witte foundation echt enorm handig! Je hebt ook een witte foundation van MAC, maar die is toch een stuk duurder (ik geloof zo’n €33,-). Deze van Barry M. is namelijk voor €7,49 te koop bij Pink Lady Make Up (de verzendkosten zijn dan €1,25, ook goed te doen!). Wat mij betreft zeker een aanrader voor meiden die ook met dit probleem ‘kampen’!