MAC Naturally Mineralize Skinfinishes in Blonde & Redhead

Photobucket

Ik ben fan van de Mineralize Skinfinishes van MAC. Neem bijvoorbeeld mijn allereerste: Rose Quartz uit de Semi-Precious collectie, die heb ik sinds ik hem heb met heel veel liefde gebruikt! Toen ik deze Mineralize Skinfinishes uit de Naturally collectie zag was ik ook gelijk om: ik moest ze hebben! Eerst wilde ik alleen Blonde, maar later had ik besloten ook Redhead gewoon te kopen. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad! ;)


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Alvast mijn welgemeende excuses voor het aantal foto’s maar ik moest ze gewoon alle 20 van mezelf erin stoppen. Zo krijg je toch nog een iets betere impressie van de producten én ze zijn ook gewoon supermooi om naar te kijken.. Zonde om wat foto’s achterwege te laten toch?


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

MAC Mineralize Skinfinish in Blonde

Laat ik beginnen met de kleur Blonde! Dit is een mooie, roze MSF met 4 verschillende tinten, namelijk van licht naar donker. Handig, want dan kun je bijvoorbeeld ook de lichtere kant gebruiken om meer de highlighten en de donkere kant gebruiken als blush. Zelf vind ik het fijn om gewoon alle kleurtjes door elkaar te gebruiken, dat maakt een hele mooie tint! Sommige mensen waren bang dat deze te licht zou zijn maar daar heb ik absoluut geen last van, het is echt een blushkleur die je echt wel ziet op mijn huid en ik ben er zelfs een keertje mee uitgeschoten. De pigmentatie is namelijk super, dus je hoeft je kwast er maar lichtjes over te halen voor de juiste hoeveelheid. En de shimmer.. I love it! Mocht je niet houden van shimmer zijn de MSF’s geen aanrader, maar ik vind het juist zo mooi omdat je naast een mooi kleurtje ook nog eens een hele mooie glans krijgt.

Photobucket

Photobucket

Photobucket


MAC Mineralize Skinfinish in Redhead

Dan de kleur Redhead! Redhead is wat warmer dan Blonde en peachgoudig. Ook deze heeft weer 4 verschillende tinten van licht naar donker, pretty! Ik twijfelde dus eerst heel erg of ik deze ook zou nemen, maar ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. Blonde en Redhead zijn namelijk echt 2 verschillende tinten die beide heel bruikbaar zijn. De pigmentatie van Redhead is ook top, eigenlijk net zoals Blonde. En de shimmer is hierbij ook weer prachtig!


Mocht je ze nog ergens kunnen kopen (ze waren echt supersnel uitverkocht!) raad ik deze MSF’s echt zeker aan. Prachtige tinten, mooie pigmentatie en glans en het zijn gewoon prachtige producten die je elke dag kunt gebruiken. Ik ben er heel erg blij mee!

De MAC Mineralize Skinfinishes kosten €27,50 en zijn te koop bij de MAC counters en Bijenkorf Online. Ze zijn beide Limited Edition, dus je moet echt geluk hebben om ze nog te kunnen vinden..