Pretty pastels by Trind & visitekaartjes!

Photobucket

Vandaag even een soort mashup post met leuke dingetjes die ik eventjes met jullie wilde delen (+ lekker veel foto’s). Zo heb ik de lentecollectie ontvangen van Trind en ik was best wel blij verrast én ik heb visitekaartjes besteld. 


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Allereerst de pretty lakjes van Trind! Ze zijn geïnspireerd op de pasteltrend die te zien was in een aantal modeshows van voorjaar 2012. Ik vind het stuk voor stuk echt prachtige lakjes en perfect voor de lente. De kleurtjes heten van links naar rechts:

  • CC146 Bright Pink
  • CC147 Pastel Pink
  • CC148 Pastel Lilac
  • CC149 Lavender Blue

De kleurtjes zullen vanaf midden maart 2012 in de winkels (Etos, DA, Douglas) liggen voor €9,95 per stuk. Mijn review met de kleurtjes geswatched op mijn nagels komt er natuurlijk aan!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dan had ik een paar dagen terug zelf mijn visitekaartjes ontworpen en besteld bij de Foto Fabriek. Marjolein had daar ook haar visitekaartjes gekocht en was er tevreden mee, dus vandaar heb ik ze daar besteld. Voor 50 visitekaartjes betaalde ik €11,94 inclusief €1,95 verzendkosten en ze waren al na 2 dagen binnen, supersnel!

Ik was heel erg bang dat de kleuren niet goed over zouden komen of dat er iets anders geks zou gebeuren maar ze zijn heel leuk geworden! Eigenlijk had ik dezelfde achtergrond als mijn blog nu heeft ook als achtergrond voor mijn visitekaartjes gedaan, maar die werden uiteindelijk te klein waardoor het meer één kleur werd. Ook mooi! Ze zijn nu dus een beetje in de kleur van mijn achtergrond (op de foto lijkt het misschien meer wit, ze zijn meer creme-achtig). Wat je misschien ook niet zo goed ziet op de foto’s is dat om alle tekst een wit randje zit en wat schaduw. I like them a lot!


Photobucket

Photobucket

Wat vinden jullie van de Trind lakjes en mijn visitekaartjes?