Trind Caring Colors – Spring 2012

null

Eergisteren liet ik jullie al kennis maken met deze prachtige pastelkleurtjes van Trind, vandaag is het tijd voor de swatches! Nog even de kleurtjes van links naar rechts:

  • CC146 Bright Pink
  • CC147 Pastel Pink
  • CC148 Pastel Lilac
  • CC149 Lavender Blue


nullVoor alle lakjes geldt dat ze compleet creamy zijn (dus geen shimmertje te bekennen) en ik steeds 2 laagjes heb aangebracht. Trind raadde dit zelf ook aan en ik vind het prima gezien er ook hele lichte kleurtjes tussenzitten. Het kwastje van Trind vind ik persoonlijk niet geweldig, hij is vrij dun waardoor de aanzet (dus bij je nagelriemen) al snel wat slordiger wordt en je dus vaker heen en weer moet. Een breder kwastje was dus fijner geweest. Voor de rest ben ik heel tevreden over de lakjes!


Photobucket

Photobucket

Trind Caring Color Nail Lacquer in CC146 Bright Pink

Dit is zeker een kleurtje die niet mag ontbreken voor de lente en zomer: een mooi felroze kleurtje. Hij doet zijn naam zeker eer aan, bright pink it is! Ik vind het zelf een heel leuk kleurtje die heel goed gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld je kleding.

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Trind Caring Color Nail Lacquer in CC147 Pastel Pink

Pastel pink is een hele mooie nude kleur met een rozige ondertoon. Je hebt bijvoorbeeld ook bruinige nudekleuren, maar deze is echt rozig. Het is echt een hele mooie poederrozige kleur en tot mijn verbazing staat hij ook mooi bij mijn rodige huidskleur.

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Trind Caring Color Nail Lacquer in CC148 Pastel Lilac

Dit is inderdaad een mooi pastel lilakleurtje! Ik vind het kleurtje op zichzelf heel erg mooi, maar bij mijn wat rodige handen vind ik hem wat minder mooi staan dan de andere kleurtjes. Kwestie van handkleur dus..

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Trind Caring Color Nail Lacquer in CC149 Lavender Blue

Ook hier is de kleur weer precies zoals de naam zegt, namelijk lavendelblauw. Dit vind ik persoonlijk ook echt een prachtig kleurtje. Vaak skip ik zulke ‘onnatuurlijke’ kleurtjes, maar deze kleur blauw vind ik heel mooi.

Photobucket

De lentecollectie van Trind ligt al het goed is al in de winkels (DA, Etos, Douglas) en de lakjes kosten €9,95. Ik vind het persoonlijk echt hele mooie kleurtjes, daar heb ik het ‘prutsen’ met het kwastje wel voor over. :)