Catrice Ultimate Colour Lipstick in Pinkadilly Circus

Photobucket

Laatst was ik weer eens bij de Kruidvat (bij het Catrice-schap wel te verstaan) en daar zag ik een leuk kleurtje tussen de Catrice lipsticks: Pinkadilly Circus. Een vrij fel kleurtje, maar wel heel mooi en je kunt hem natuurlijk ook gewoon lichtjes aanbrengen. Anyway, zoals je ziet heb ik hem gekocht en vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!


Photobucket

Photobucket

As you can see: bright bright pink it is! Een hele mooie koraalroze kleur, perfect voor de lente en zomer. Wel vrij heavy voor bijvoorbeeld naar school wanneer je hem goed aanbrengt, maar perfect voor een speciaal feestje of je kunt hem natuurlijk lichtjes aanbrengen. Ik was heel benieuwd hoe hij me stond..


Photobucket

Hierboven heb ik ‘m eerst lichtdeppend aangebracht voor een subtiel resultaat. Hiermee kan ik zo naar school en het staat ook net wat leuker dan mijn ‘saaie’ lipkleur. Voelt niet zo moisturized dan wanneer je hem dikker aanbrengt, maar beter dan wanneer er helemaal niks op mijn lippen zit.


Photobucket

En hierboven normaal aangebracht! Vrij fel en opvallend, maar wel iets minder opvallend dan wanneer je bijvoorbeeld echt een felroze/rode lipstick ophebt. Normaal vind ik dit soort opvallende kleuren niet mooi, omdat ik het eigenlijk gewoon nooit draag. Deze vind ik daarentegen best goed staan (al zeg ik het zelf, haha!).

Van de Catrice Ultimate Colour lipsticks was ik sowieso al fan: goede dekking, voelt lekker romig aan en dat voor een mooie prijs! Door de romige substantie zijn ze misschien niet zo long lasting, maar je kunt heel makkelijk je lippen weer bij-stiften.

Ik ben enthousiast, echt een mooi kleurtje voor de lente en zomer! De lipstick kost €3,99 en is te koop bij Kruidvat.

Wat vind jij van deze kleur?