Pull&Bear bestelling

Laatst was ik echt in een shopbui en vandaar heb ik ook een aantal bestellingen gedaan. Eerst bestelde ik wat items van mijn wishlist bij H&M en vervolgens zag ik ook nog een paar leuke dingen bij de webshop Pull&Bear. Misschien nog niet zo bekend in Nederland, maar ze hebben al een aantal vestigingen (o.a. in Rotterdam) en de prijzen zijn heel betaalbaar (een beetje zoals H&M). Kijk maar mee naar mijn bestelling..

Photobucket

  • Roze cardigan, €15,99 – Een mooi fel kleurtje, lijkt me leuk voor de zomer! En cardigans kan je wat mij betreft niet genoeg hebben ;)
  • Ecru shorts, €19,99 – Ik vond dit shortje er wel leuk uitzien, wel echt iets voor de zomer natuurlijk. Ik heb al wat spijker-shortjes, dus ik vond het wel tijd voor zo’n kleur!
  • Coral ballet pumps, €19,99 – Ik heb ook een paar ballerina’s van H&M besteld, maar ik vond dit kleurtje eigenlijk wel heel mooi! Ben heel benieuwd hoe deze in het echt zijn.
  • Tortoise necklace, €9,99 – Deze staat al een tijdje op m’n wishlist, ik vind ‘m gewoon zo cute haha!

Binnenkort volgt er denk ik nog wel een artikel over mijn items (misschien een ‘A look in the fitting-room’?) en dan zal ik vast ook nog wel wat meer vertellen over de webshopservice, daar ben ik ook wel benieuwd naar!

Heb jij weleens besteld bij Pull&Bear?