Sephora Sparkling Nail Polish in First Date

Photobucket

Sinds ik alle lakjes in een nagellakrek heb staan zie ik ineens weer allemaal ‘vergeten’ nagellakjes staan. Eentje daarvan is dit lakje van Sephora in de kleur First Date, die ik nog helemaal niet had gedragen terwijl ik er zo benieuwd naar was! Je raadt het al, ik heb hem gelijk opgesmeerd en ik wilde er graag wat over schrijven. 


Photobucket

Photobucket

Hij is namelijk very pretty! Het is een beetje een zalm/champagne achtig kleurtje, supermooi en hij staat zelfs mooi bij mijn (vrij rode) handen. Verder heeft hij hele mooie shimmer en een soort parelmoer glans, eigenlijk gewoon zoals je op de foto’s hierboven ziet. Het is een vrij rustig kleurtje, maar wel bijzonder door de finish. I love it!


Photobucket

Het lakje dekt na 2 laagjes, alleen wanneer je je nagels echt tegen het licht inhoudt kan het iets doorschijnend zijn, maar helemaal niet storend. Verder heeft het lakje best een bijzonder kwastje: vrij plat, breed en rond afgesneden. Naar mijn mening kunnen sommige brede nagellakkwastjes ook vervelend zijn en dus niet altijd goed, vandaar had ik er niet zulke hoge verwachtingen van. Uiteindelijk viel het erg mee en vind ik het kwastje juist superfijn! Lekker snel en ook kun je gewoon netjes lakken. Aanrader!

De prijs van het lakje is niet eens zo duur: €5,80. Het is natuurlijk wel een vrij klein potje met maar 5 ml, maar daar kun je ook wel even mee vooruit! Ik vind het een prachtig kleurtje en al helemaal een aanrader voor bij zo’n “3 voor 10 actie”.