Advertorial: Mode & sieraden bij Klingel.nl

Photobucket

Leuke webshops zijn er nooit genoeg, dus vandaag wil ik jullie kennis laten maken met de webshop Klingel! Klingel is een webshop vol mode, schoenen, sieraden en eigenlijk nog veel meer. De webshop heeft enorm veel, dus mocht je alles willen zien ben je er wel eventjes zoet mee.

Qua mode heeft de webshop vooral veel aanbod voor vrouwen vanaf de 20, maar ook ik heb er wel wat leuke dingen gezien. Ze hebben wel hele leuke sieraden die ook geschikt zijn voor de jongere vrouwen, dus mooie horloges of ringen kun je er vast wel vinden. Natuurlijk heb ik een aantal dingen uitgezocht die mij het meeste aanspraken om jullie een beetje te laten zien wat ze ongeveer hebben..


Photobucket

  • Studio W Taupe ballerina’s – €54,99
  • s.Oliver Turquoise dameskwartshorloge – €39,95
  • Rivage Radiografisch dameshorloge – €39,99
  • Tas (ook in zwart) – €34,99
  • Damesring (roze, wit of lila) – €19,99

In de webshop is ook nog een tabblad met ‘koopjesmarkt’ waar je dus hele leuke aanbiedingen kunt vinden! De aanbiedingen zijn tot 50% korting, dus mocht je de webshop bezoeken is het zeker aan te raden om daar eventjes te kijken.

Je bestelling afrekenen bij Klingel gaat heel makkelijk, je krijgt namelijk gewoon een acceptgiro met je bestelling meegestuurd en zo kun je dus het geld overmaken. Je kunt er ook nog voor kiezen om in termijnen te betalen, voor meer informatie daarover kun je hier eventjes kijken. De verzendkosten bedragen altijd €4,95 dus dat is ook heel goed te doen!

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de webshop, neem dan zeker een kijkje op Klingel.nl. Zoals ik al zei vooral een aanrader voor vrouwen boven de 20, maar je kunt er ook wat leuks vinden wanneer je jonger bent. Shopze!