Current spring wannahaves

Sinds de lente is begonnen ben ik echt een soort van koopverslaafd geworden. ‘Gelukkig’ kan ik nu even niet zoveel uitgeven, doordat ik een aantal bikini’s heb besteld en dat helaas niet met acceptgiro kon (bye bye money!). Vandaar vond ik het wel leuk om een wishlist te maken en die deel ik natuurlijk graag met jullie! :)

Photobucket

  • Bershka Bloemen Short, €25,99 - Deze lijkt me heel leuk voor de zomer! Van bloemenprints kan ik nooit genoeg hebben en vooral in combinatie met de kleur erboven die het model aanheeft vind ik hem heel tof.
  • H&M Top, €9,95 – Een leuk shirt met een soort vogelprint. Het model vind ik heel leuk, ik ben heel benieuwd hoe het mij zal staan..
  • Invito Zwarte Pumps, €59,99 – Aaah die zijn ZO de perfecte hakken! Ik heb sowieso nog een paar nodig voor gala, deze lijken me heel mooi. Ik vind de prijs alleen wel te hoog..
  • Zara Egyptian Style Necklace, €29,95 – Een hele aparte ketting, maar ik vind hem heel mooi! Echt onwijs jammer dat hij zo duur is, daar moet ik nog wel even overna denken..
  • Orly Nail Lacquer in Cotton Candy, €6,60 – Een heel mooi roze kleurtje, deze wil ik eigenlijk al heel lang en nu het lente is wil ik hem nog meer..
  • Essie Nail Polish in A Crewed Interest, Absolutely Shore en Carousel Coral, €7,00 – Als laatste wil ik heel graag nog wat Essie lakjes proberen. Deze kleurtjes zijn ook helemaal lente/zomer proof, ik twijfel alleen nog over de laatste aangezien Essie heel veel mooie koraalkleurtjes heeft!

Staat er nog iets op jouw wishlist?