Illamasqua Naked Strangers collectie – blush & nagellak

Photobucket

Het prachtige merk Illamasqua komt weer met een nieuwe collectie, genaamd Naked Strangers. “Exposed nude tones, adorned with rich licks of gold, leave you gasping for more.” De collectie bestaat dus uit nude kleurtjes met goud, I like! Uit de collectie mocht ik twee producten uitproberen, namelijk een blush en nagellak. 


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Illamasqua Powder Blusher in Naked Rose – £16.50
Mijn allereerste blush van Illamasqua, ik was heel benieuwd! Naked Rose is een soort lievig oudroze kleurtje. Hij is matte en daardoor ook heel geschikt voor dagelijks gebruik. Over de verpakking hoef ik denk ik niet zoveel te zeggen, want die is zoals altijd weer prachtig en chique. De blush geeft best veel kleur af, dus je hebt niet veel nodig. Ook blend de kleur mooi en is hij gewoon heel makkelijk en snel in gebruik. Hij zorgt echt voor lieve roze wangtjes!

Photobucket


Photobucket

PhotobucketIllamasqua Nail Varnish in Swinger – £13.50
Dan dit bijzondere kleurtje van Illamasqua, genaamd Swinger. Het is een soort goud lakje maar als je goed kijkt lijkt hij ook wel weer zilver. Onwijs mooi! Op mijn nagels vind ik hem persoonlijk niet geweldig, omdat mijn handen dus vrij rood zijn en de lak dan een wat groenerige ondertoon heeft. Toch blijft het een heel bijzonder mooi kleurtje! Hij lakt trouwens prima, in 2 laagjes dekt hij volledig.

Photobucket

Photobucket

Dat waren de producten! Beide onwijs mooi, maar mijn favoriet is de blush. Mooi kleurtje en heel fijn in gebruik! De producten zijn te bestellen via de webshop van Illamasqua en daar is ook de rest van de collectie te vinden.