On my way – Ebay, MAC & Miss Selfridge

Tijdens mijn drukke schoolweken kom ik eigenlijk bijna nooit meer in de stad en wat ik dan ga doen is online shoppen. Tsja, als je het niet kan halen waarom laat je het dan niet brengen? Haha! Het zijn allemaal een beetje random dingen hier en daar, dus geen grote bestelling bij één shop. Hieronder zie je wat ik heb besteld!

Photobucket

iPhone Silicone Skin Flower Embossed Style Case – €1,59 (verkoper)
Vlak voordat ik op vakantie mag ik als het goed is de ‘oude’ iPhone 4 van mijn stiefvader overkopen, dus ik bestelde alvast een hoesje! Deze vind ik supervet en hij is ook nog eens lekker goedkoop. Natuurlijk besteld in de lichtroze versie ;)

Bracelet display – €7,50 (verkoper)
Deze wilde ik eigenlijk altijd al een keertje kopen op Ebay, maar nu heb ik het ook echt gedaan. Een soort armbanden houder! Ik weet dat er veel goedkopere te vinden zijn op Ebay, maar ik wilde persé een witte voor mijn kamer dus vandaar dat hij dan iets duurder uitvalt. Ook vond ik deze het mooiste afgewerkt.

MAC Casual Colour Lip & Cheek Colour in Keep It Loose – €21,- (MACCosmetics)
Weer een nieuwe limited edition van MAC: de Casual Colour collectie! Ik vond dit potje al mooi toen ik de review zag bij Temptalia, maar hij was al snel uitverkocht op de website. Toen ik laatst zag dat ze weer op voorraad waren kon ik het niet laten.. Ik ben heel benieuwd naar dit product. Je kunt hem op zowel je lippen als je wangen aanbrengen.

Florence Leather Jewel Sandal – £35,- (Miss Selfridge)
Ik wil nog heel graag voordat ik op vakantie ga een paar leuke sandaaltjes! Ik vond deze wel heel leuk en ik ben heel benieuwd hoe ze er in het echt uit zullen zien. Mocht het niks zijn kan ik ze altijd weer terugsturen of verkopen.

Collection 2000 Lasting Perfection Concealer in Fair – €11,- (verkoper)
Dé concealer waar alle Engelse/Amerikaanse YouTubers over praten: de Collection 2000 Lasting Perfection Concealer. Ik ben eigenlijk nog wel een beetje opzoek naar een goede concealer, dus besloot ik de gok te wagen en hem eens een keer uit te proberen.

Heb jij nog wat leuks besteld?