What to expect & The Vow – my thoughts

Photobucket

Het is weer tijd voor filmreviews! Deze keer niet zoveel als de vorige keer, maar wel vrij bekende films waar ik graag mijn mening over geef, namelijk de films What To Expect When You’re Expecting (zo’n lange titel dat ik hem maar even heb afgekort in de titel) en The Vow.


What To Expect When You’re Expecting - IMDb: 5,3 Mijn cijfer: 7,0
Toen ik samen met vriendinnen naar de bios ging om The Vow te kijken waren er halverwege technische problemen waardoor we de film niet in de bios hebben afgekeken. Wel kregen we vrijkaartjes en daarom gingen we naar deze film! Ik had van te voren nog helemaal geen trailer of iets gezien dus ik had nog totaal geen verwachtingen. En ik moet zeggen, hij is best leuk! Het is niet de beste film ever, maar wel heel leuk om te kijken en vooral van de humor heb ik echt genoten. Ook was het leuk allemaal bekende gezichten te zien. Chace Crawford was ook heel leuk om naar te kijken.. Gewoon een leuke film dus!


The Vow - IMDb: 6,6 Mijn cijfer: 7.0
Allereerst: Channing Tatum is ZO leuk! Alleen omdat hij erin speelt krijgt de film al extra punten haha! Maargoed, The Vow. Hier verwachtte ik best veel van, vooral omdat het best een sterk verhaal is: een ongeluk zorgt ervoor dat er een deel van het geheugen van Paige gewist is. Alleen de uitvoering is wat minder. Ja, het is een mooie film, maar ze hadden er zoveel meer mee kunnen doen! Het einde bijvoorbeeld, die vond ik echt slecht (saai, niet interessant) en zo jammer! Dusja, leuk verhaal en leuk dat Channing erin zit maar het had zoveel beter kunnen zijn..

Heb jij één van deze films gezien? En zo ja, wat vind jij?